Trip to Miri, Sarawak

220620162884

Sampai ke Miri airport dalam 6.30 ptg. First time sampai ke Sarawak, cuak juga bila selepas sampai tu, terus beratur kat booth imigresen sebelum dibenarkan keluar. Bukan cuak apa, tak akan guna passport juga kot, hehe..rupanya kalau rakyat Malaysia bagi je mykad.

Airport miri tak ada la besar sangat tapi tak ada la kecil. Tempat untuk makan ada beberapa choice, ada surau dan ada tempat duduk untuk lepak2 sebelum boarding.

Selepas makan, terpaksa la amik teksi untuk ke hotel Ajang. Harga dalam RM25.

220620162885

Ni adalah single bedroom at Ajang Hotel. Okay and selesa. I give 4.0 star. Why not 5? Hehe, because 5 stars is for presendential suite.

Lokasi Ajang hotel pun okay. Berdekatan dengan kedai famous siti payung kek lapis.

250620162894

Advertisements

About rhia

just one ordinary person in this world
Image | This entry was posted in Etc..... Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s